Ena Beqaj dhe Suzzy Dedvukaj finaliste në missshqiperia 2010

Vajzat nga Malësia Ena Beqaj dhe Suzzy Dedvukaj janë pjesmarrëse në missshqiperia 2010.

Spektakli i missshqiperisë këtë vitë organizohet në Kalanë e Gjirokastrës me datë 30 qershor dhe me 1 korrik 2010.

Për më shumë shiko www.missshqiperia.com

KOMENTOJE