Nesër me 11 gusht fillon Muaji i Shenjtë i Ramazanit

Stafi i Malesia.Org, me rastin e muajit të agjërimit, uron shqiptarët e besimit myslimanë për fillimin e Ramazanit.
Shëndet, mirëqenie dhe agjërim të lehtë në muajin e Ramazanit.