Mbrëmje festive me rastin e Bajramit

Të ënjten (9 shtator) në mbrëmje, në restorantin Troja në Tuz u organizua një mbrëmje festive me rastin e festës së Bajramit.
E ftuara speciale për këtë mbrëmje ishte ylli i muzikës boshnjake Hanka Paldum. Përveç saj kënduan edhe Lindon Camaj, Jasmin Nikaj, Hamza Averic dhe Naser Krkanovic.

FOTOGRAFITË KOMENTOJE