Ndërron koha e nisjes, NISJA në ora 12:30 – Organizimi për ndeshjen e Shqipërisë kundër Bosnjës

Koha e nisjes në vënd të 14:00 është 12:30. Shkaku është mbyllja e rrugës afer qytetit të Shkodërs. Ju lutem të njoftoni të gjithë ata të cilët udhëtojnë me ju!!!

Tifozat Kuq e Zi,

Organizim për ndeshjen me 8 Tetor

Shqipëri vs Bosnjë

Te nderuar Tifoza,
me shumë kënaqësi ju njoftojmë mbi detajet e organizimit për ndeshjen e shumëpritur kundër Bosnjës.
Për tifozat nga Malësia organizojmë ketë udhëtim me autobus dhe sigurojmë biletat.

Çmimi për person kushton 12 euro, në ketë çmim janë të siguruara biletat dhe autobusi.
Afati i fundit i rezervimit mund të bëhet deri me datën 5 tetor 2010.
Nisja me datën 8 tetor në ora 14:00h nga parkingu i komunës urbane të Tuzit.

Për rezervimet e udhëtimit ju lutemi kontaktoni me organizatorët:

1. Lindon Camaj +382/68-050-503
2. Sehad Lulanaj +382/69-449-514
3. Robert Ivezaj +382/69-828-786
4. Vilson Sinishtaj +382/69-700-744
5. Leon Gjonaj +382/69-066-199

Ju lutemi respektoni orarin dhe kryeni pagesat përpara afatit.
Interesimi për ketë ndeshje është i veçante dhe numri është i kufizuar.

O SA MIRË ME QENË SHQIPTAR!

KOMENTOJE

———————————————————————————————

Tifozat Kuq e Zi !

Shitja e bluzave “Tifozat Kuq e Zi”

Njoftojmë të gjithë tifozat se ka filluar shitja e bluzave të modelit të ri “Tifozat Kuq e Zi”.

Çmimi për anëtaret kushton 6 euro.
Kurse për jo anëtaret 7 euro.

Numri i bluzave është i kufizuar, të gjithë të interesuarit të paraqitën
tek:

Lindon Camaj : 068-050-503
Sehad Lulanaj: 069-449-514
Leon Gjonaj : 069-066-199