Alba Meçaj, top modelja e ardhshme

Alba Meçaj është një tjetër shqiptare, e cila kohët e fundit po njeh sukses në fushën e modës në Nju Jork të SHBA-së.

Ky vit ka qenë një vit mjaft i suksesshëm për bukuroshen nga Fieri, e cila ka realizuar shumë projekte në print, midis të tjerash dhe një reklamë për kompaninë “BodyRock”.