Dëmtohen tabelat në hyrjen e Muzeut Etnografik të Malësisë / VIDEO /

Mëngjesin e sotëm, para shtëpisë Muzeu Etnografik i Malësisë në Lekaj të Malësisë, tabelat në hyrje të kësaj shtëpie të madhe të kulturës e historisë sonë, njehen të dëmtuar nga persona të panjohur.
Pronari i muzeut dhe i zoti i kësaj shtëpi zotëri Shtjefën Ivezaj me arsye ndjehet i shqetësuar pasi kjo nuk është hera e parë që ndodhin gjeste të shëmtuara. Më poshtë shikoni intervistën e z. Ivezajt dhënë për portalin tonë. /Maleisa.Org/

KOMENTOJE

Video: http://youtu.be/hIA89lOC4p8