Përmbytjet e rrugës Milesh – Dinoshë /fotovideo/

Tuz, Malësia – Rreshjet e shiut që po vazhdojnë që disa ditë, bënë që lumi Cem të dalin nga shtrati dhe shkaktoi përmbytjen e rrugës Tuz – Milesh – Dinoshë.
Saktësisht, rruga në mes të fshatit Milesh dhe Dinoshë është krejtësisht e bllokuar nga përmbytjet.
Në Malësi që disa ditë mbizotëron mot me shi e erë e kishte dhe ndërprerje të shpeshta të rrymës elektrike. /Malesia.Org/

VIDEO: http://youtu.be/GYsMxINUILI

KOMENTOJE