Fondi Humanitar “Malesia” organizon kuvendin e pare per rritje fondesh

Kete te diel, me 14 nentor 2010, Fondi Humanitar “Malesia” organizon kuvendin e pare per rritje fondesh. Kuvendi mbahet ne Restorantin Eastwood Manor, ne Bronx (3371 Eastchester Road, Bronx, New York) prej ores 2-5PM.

Kuvendin do ta percjell kokteji dhe nje dreke modeste. Kokteji, dreka, dhe hyrja jane gratis.

Ne ju bejme thirrje qe te ndihmoni Fondih Humanitar “Malesia” me aq sa ekonomia juaj personale lejon. Ne jemi te vetedijshem se kohrat kane ndryshuar paksa edhe te ne. Deshira eshte e madhe, mundesite mund te jene pak me te vogla. Cdo kontribut i juaj eshte i madh dhe i mireseardhur per Fondin Humanitar “Malesia” ne realizimin e projekteve te tij.

Ju falemnderit,
FHM

KOMENTOJE