Mesazhe Urimi me rastin e Kurban Bajramit

MALESIA.ORG

Portali MALESIA.ORG uron gjithë shqiptarët e fesë islame gëzuar festen e Kurban Bajramit. Shëndeti, gëzimi, mirëkuptimi dhe toleranca mbizotërofshin në familjet tuaja.

____________________________

Këshilli Nacional i Shqiptarëve në Malin e Zi

Këshilli Nacional i Shqiptarëve në Malin e Zi të gjithë besimtarëve të fesë Islame Ju uron gëzuar Kurban Bajramin me dëshirën që kjo Festë të na bashkojë akoma mes veti duke mënjanuar ndarjet e duke kultivuar unitetin, si domosdoshmëri edhe sot aktuale për ne shqiptarët.
E bëftë Zoti që Festa e Kurban Bajramit të stolisë familjet tona me sa më shumë gëzim, dashuri, mirëkuptim e solidaritet të ndërsjellë.
Kryetari,
Tahir Tahiri d.v.

________________________________________________________________________________________________