URIME 28 NËNTORIN – DITEN E FLAMURIT

Urime 28 Nëntorin – Ditën e Flamurit, Malësi. Urime Shqipëri, Kosovë, Iliridë, Çamëri, Preshevë, Ulqin, Plavë e Guci. Urime edhe të gjithë shqiptarëve në diasporë.

28 Nëntori i vitit 1912, është Dita e Pavarësisë gjithëshqiptare e cila më vonë u përgjysmua, dhe është dita më e rëndësishme në historinë e kombit tonë.

Për nderë të festes së madhe “28 Nëntorit”, portali i MALESIA.ORG në bashkëpunim me Caffeterin Martini në Tuz ju fton të dielën (28 Nëntor) në lokalin e Caffeteris Martini të pini nga një gotë (e pse jo edhe më shumë) Konjak Skënderbeu, gratis. Jeni të mirëseardhur gjatë krejt ditës së diel. Pritshi mirë!

Stafi MALESIA.ORG

KOMENTOJE

Furra Tahiri