Antoinette Nikprelaj, shqiptarja nga Mali i Zi shumë e kërkuar në Hollywood

Antoinette Nikprelaj, bukuroshja 24 vjeçare me origjinë shqiptare nga Mali i Zi, ka filluar të bëhet shumë e kërkuar nga regjisorë të ndryshëm të Hollywoodit. Me bukurinë e saj magjepsëse dhe shumë ekzotike, ajo ka bindur edhe regjisorin e pjesës së katër të filmit të popullarizuar “Pirates of the Caribean: On Stranger Tides”, i cili ia ka besuar asaj një rol tejet të veçantë, atë të sirenës së detit, e cila sfidon edhe karakterin kryesor të këtij filmi, kapitenin Jack Sparrou, i cili luhet nga Johnny Depp. /VIP/