PDS (DPS) të hap dialogun mbi pozitën e pakicave

Pakicat në Mal të Zi nuk janë të kënaqur me pozitën e vetë dhe Partia në pushtet, si partia më me përgjegjësi duhet të hap dialogun me pakicat, konsideron deputeti i Forcës Genci Nimanbegu.

Ai theksoi se pakicat autoktone në Mal të Zi dëshirojnë të jenë pjesë e shtetit në të gjitha aspektit. Sipas fjalëve të tij pozita ekonomike e pakicave është e pa qëndrueshme dhe e pa pranueshme.

Në forcë , theksoi ai konsiderojnë se me pakicat duhet të hapet dialog i ri dhe atë duhet ta iniciojë PDS (DPS) . Nimanbegu vlerësoi se shqiptarët nuk janë sa duhet të përfaqësuar në organet shtetërore. /RTMZ/

KOMENTOJE