Proteste e Diaspores Shqiptare ne Amerike para OKB

Diaspora shqiptare ne Amerike, ne mbeshtetje te levizjes shqiptare si ne Shqiperi, Kosove dhe ne te gjitha trojet shqiptare, do te protestoje prane Kombeve te Bashkuara , ne New York, me daten 21 janar 2011 kunder akuzave te ulta dhe te pabazuara as ne logjiken minimale te nje njeriu normal , te eurodeputetit Dick Marty, per trafik organesh nga Ushtria Çlirimtare e Kosoves.
Qellimi i ketij deputeti sharlatan te parlamentit Europian, tashme dihet. Sa me shume balte kunder nje Ushtrije te Shenjte, siç ishte UÇK-ja, kunder drejtuesve te saj si dhe kunder Kosoves dhe Pavaresise se saj te brishte.
Siç duket, ky person i pamoral, ka marre persiper te shperndaj huti dhe pluhur sa te jete e mundur, per te arrit diçka ne ndalimin e njohjeve te reja per Shtetin me te Ri, Kosoven. Ky veprim i dale ne skene, pikerisht kur SHBA-ja dhe vendet e njohura evropiane po perpiqen, qe ne nje periudhe sa me te shkurter, Kosova te njihet dhe te anetaresohet ne te gjitha Institucionet Nderkombetare.
Sidoqofte, bindemi se nje person i tille, i shitur dhe i ven ne sherbim te Serbise dhe politikes se saj te deshtuar, do te diskreditohet njehere e mire edhe ne arenen nderkombetare.
Pikerisht per kete, Diaspora Shqipater ne Amerike po proteston ne New York me daten 21 Janar 2011 prane OKB-se ( Organizates se Kombeve te Bashkuara) qe gjindet ne rrugen 47-te, mes rrugeve 1 dhe 2, ne Manhatan.
Per te gjitha njoftimet e metutjeshme drejtohuni ne tel 917-676-5828 dhe 248-808-2105

KOMENTOJE