Nga mesnata shtrenjtohen benzina dhe nafta por edhe rryma elektrike

Në Mal të Zi një litër e benzinit eurosuper BMB 95 do të shtrenjtohet 5 centa dhe do të kushtoj 1,31 eura, lajmërojnë mediet në Mal të Zi.

Në 15 ditët e ardhshme edhe eurosuper BMB 98 do të kushtojë 1,34, çka do të thotë edhe 4 centa më shtrenjtë, kurse litra e eurodizel do të kushtoj 1,25 centa.

Gjithashtu gjatë ditës së nesërme ka paralajmërime se edhe rryma do të shtrenjtohet. /Malesia.Org/

KOMENTOJE