Akademi solemne me rastin e 9-vjtorit të themelimit të “Muzeut Etnografik” të Malësisë

NJOFTIM

Njoftojmë të gjithë adhuruesit e trashëgimisë kulturore të Shqiptarëve dhe etniteteve tjera, se me rastin e 9-vjetorit të themelimit të “Muzeut Etnografik” të Malësisë, do të mbahet Akademia solemne në Lekaj – Tuz me 1 Maj 2011 në ora 18:00 kushtuar vlerave etno-kulturore.

Marrin pjesë: intelektualë, studiues dhe artistë të njohur.
Akademinë solemne do ta përcjellin mediet.

Jeni të mirëseardhur!

KOMENTOJE