Simpoziumi ndërkombëtar Identiteti dhe Shtetësia në Tiranë

Njoftim – Më 29 prill 2011, ora 10 00, në Universitetin Marin Barleti do të organizohet Simpoziumi ndërkombëtar “Identiteti & Shtetësia”, bazuar në librin me të njëjtin titull të Prof. Martin BERISHAJ.
Ky është aktivitet i përbashkët i Institutit të Sociologjisë, Universitetit “Marin Barleti” Tiranë, Universitetit të Lubjanës, Slloveni dhe Kolegjit Universitar “Victory” Prishtinë, Kosovë.
Aktiviteti do të zhvillohet edhe në Prishtinë dhe Lubjanë.

KOMENTOJE