Sinishtaj zëvendëson Hollaj në funksionin e deputetit në parlamentin e Malit të Zi

Deputeti i Koalicionit shqiptar “Perspektiva”, Amir Hollaj, ditën e martë ka dhënë dorëheqje nga funksioni i deputetit për t’i lëshuar vendin për dy vjet tjera Vasel Sinishtajt, lider i Iniciativës Qytetare me seli në Tuz.

Koalicioni shqiptarë “Perspektiva” në zgjedhjet e fundit parlamentare në vitin 2009, fitoi mandatin e deputetit, të cilin sipas marrëveshjes parazgjedhore në mes të Amir Hollaj dhe Vasel Sinishtaj do ta ndajnë mandatin 4 vjeçar. /Malesia.Org/

KOMENTOJE