Ngushëllime familjes Camaj

Anëtarët e portalit Malesia.Org shprehin ngushëllimet e thella shokut dhe kolegut tonë Albert Camaj dhe familjes së tij për humbjen e motrës dhe bijës së tyre Marinës e cila shkoi nga kjo jetë në moshë shumë të re.

Marinë, pushofsh në paqë dhe të qoftë e lehtë toka e Malësisë!