Ferhat Dinosha propozohet për ambasador

Ministri për të Drejtat e Njeriut dhe Pakicave dhe kryetari i UDSH-së, Ferhat Dinosha nga Qeveria malazeze propozohet për ambasador i Malit të Zi në Shqipëri, njofton CDM.

Sipas rregullores Dinosha në ditët e ardhshme duhet të japë dorëheqje nga posti i Ministrit dhe gjithashtu nga posti i kryetarit të UDSH-së që të fitoj të drejtën e kandidatit për ambasador. /Malesia.Org/

KOMENTOJE