Festojmë 28 Nëntorin me “Konjak Skënderbeu për Flamurin e Skënderbeut”

Me datën 28 nëntor stafi i portalit tonë Malësia.org në bashkëpunim me “Caffeteria Martini” edhe këtë vitë si vitet e kaluara ka shënuar Ditën e Pavarësisë së Shqipërisë.
Edhe këtë vitë gjatë gjithë ditës në ambientet e këti lokali është shërbyer konjak Skënderbeg falas për të gjithë shoqërinë dhe mysafirët tonë dhe të lokalit.
Portali Malësia.org i ka qëndruar besnik shënimit të festës më të madhe kombëtare dhe në mënyrë modeste brënda mundësive tona jemi munduar të kalojm një natë sa më të bukur.
Ku ka më mirë sesa të festosh Festat Kombëtare në ambiente të bukura, me njerëz të mirë, të shoqëruar me konjak Skënderbeg dhe muzik patriotike.

FOTOGRAFITË KOMENTOJE