Fondi Humanitar Malësia (New York) fton komunitetin shqiptarë në mbrëmjen për rritje fondesh

DATA: 10 DHJETOR 2011
VENDI: QËNDRA NËNË TEREZA pran KISHËS ZOJA E SHKODRËS
ORA: 6:00 E MBRËMJES
HYRJA: FALAS
JU ARGETOJNË: GRUPI MALËSORI ME MYSAFIRËT

Tё gjitha tё ardhurat nga kjo mbrёmje u dedikohen:
• STUDENTEVE MALËSOR
• FAMILJEVE NË NEVOJË

Ndihmat dhe pёrkrahja Juaj e deritashme ka kontribuar dukshёm nё ndihmat qё u kemi ofruar mё se 300 studentёve malёsore si dhe lehtёsimin e barrёs sё varfёrisё pёr shumё familje malёsore.

Ju falenderojmё pёr pёrkrahjen Tuaj qё nё vazhdimёsi i keni dhёnё Fondit Humanitar Malёsia.

Nё pamundёsi tё merrni pjesё nё ketё mbrёmje, ju lutemi tё dёrgoni ndihmёn Tuaj nё adresёn e mёsipёrme tё Fondit Humanitar “Malësia”. Ju kujtojmё se çdo kontribut i Juaji zbritet në taksa shtetёrore.

Me nderimet më të thella,
Fondi Humanitar Malesia

Per me shume informata, Ju lutem na kontaktoni ne 914-557-5010

KOMENTOJE