Deputetë shqiptarë në mbrojtje të përdorimit të flamurit kombëtar

Deputetë shqiptarë në Parlamentin e Malit të Zi, Genci Nimanbegu, Mehmet Bardhi dhe Vasel Sinishtaj, kanë reaguar ashpër të enjten kundër Dratfligjit mbi rendin dhe qetësinë edhe kanë dorëzuar amendamentin me qëllim të ruajtjes së të drejtës së përdorimit të lirë të flamurit kombëtar shqiptar në Mal të Zi, shkruan KosovaLive.

KOMENTOJE