Mesazhe Urimi me rastin e Krishtlindjes

MALESIA.ORG

Portali MALESIA.ORG uron gjithë shqiptarët e besimit Krishterë gëzuar festën e Krishtlindjeve.
Paqa, dashuria, gëzimi dhe uniteti mbizotëroftë në familjet tona, pa dallim feje.
Për shumë mot Krishtlindjet!

Stafi
____________________________

Këshilli Nacional i Shqiptarëve në Malin e Zi

Këshilli Nacional i Shqiptarëve në Malin e Zi, uron besimtarët e Krishterë me rastin e festës së krishtlindjeve, me dëshirën që kjo festë të sjellë gëzim e harmoni në familjet Tuaja.
“Në këto ditë të paqes e të mirëkuptimit në mes të njerëzve, shfrytzojmë rastin që të gjithë besimtarëve të Krishterë shqiptarë kudo që janë t Ju urojmë- GËZUAR Krishtlindjet.
Urojmë që në familjet Tuaja të keni gjithmonë lumturi, shëndet e unitet, për të cilën ne, si shqiptarë kemi nevojë më shumë se kurrë”.

Urime të gjithëve! Për shumë mot gëzuar!

KRYETARI
Tahir Tahiri d.v