Kuriozitet – Flamuri Kinez në Tuz të Malësisë

Tuz, Malësi (6 Dhjetor 2012) – Para një restoranti kinez i quajtur “Peking”, i pari i këtij lloji në Malësi, valëvitë i vetëm flamuri Kinez.
Në kuadër të restorantit, sipas pllakës në hyrje të restorantit funksionon edhe zyra e një organizat tregtare kineze në Mal të Zi.
Më parë po i njëjti flamur qëndronte i lirë po në Tuz, por në një ndërtesë tjetër për një kohë të gjatë.
Kjo deri me tani nuk i ra në sy pushtetarëve malazez dhe as medieve. /Malesia.Org/

KOMENTOJE

Flamuri Kinez ne Tuz te Malesise