Sali Berisha do të vizitoj Malin e Zi

Kryeministri i Shqipërisë Sali Berisha nesër, të mërkurën, do të vizitoj Malin e Zi.

Berisha do të ketë takime me kryetarin e Malit të Zi Filip Vujanovic, kryeministrin Igor Lukasic, kryetarin e PDS-së (DPS) Milo Djukanovic dhe me deputetët shqiptarë në Kuvendin e Mali të Zi Vasel Sinishtaj, Mehmet Bardhi, Genci Nimanbegu dhe Mehmet Zenka.

Berisha do të ketë takime edhe me kryetarin e komunës së Ulqinit Nazif Cungu dhe kryetarin e komunës urbane të Tuzit Nikollë Gegaj. /Malesia.Org/

KOMENTOJE