Falenderimi i fituesit të punimit më të mirë

“Ishte një kënaqësi e madhe për të marr pjesë në një garë të tillë interesante dhe argëtuese, të udhëhequr nga stafi i Malesia.Org, prandaj falënderojmë stafin për punën që bënë, gjithashtu edhe “Shoqatën Atdhetare Malësia e Madhe” nga Michigan-i SHBA për dhuratën. Falenderojmë edhe të gjitha ata që votuan punimin tonë”.

Martin, Anton, Mirash dhe Marjan Dukaj

Shpallja e fituesit për punimin më të mirë! (01:05)

Edhe pse në mënyrën e vet të gjitha punimet ishin të mira, votat tuaja janë ato që vendosen.

Vendi i parë me 22 vota është punimi numër 3 – Autorët: Martin, Anton, Mirash dhe Marjan Dukaj – përshkrimi: Basketbollisti.
Vendin e dytë, me 18 vota e nxuri punimi numër 4 – Autorët: Nuki dhe Drita – përshkrimi: Malësori i bardhë kurse vendin e tretë, me 15 pikë e nxuri punimi numër 8 Autori: Margarita Gojçaj – përshkrimi: Dardaleci “Frajerica”

Luten autorët e punimit që nxunë vendin e parë të lajmërohen në posten elektronike: stafi@malesia.org dhe shkruani numrin e telefonit si mund të ju kontaktojmë që të merrni dhuratën prej 50 $ nga Shoqata Malësia e Madhe nga Michigan-i.

Urime fituesit dhe falënderojmë të gjithë në pjesëmarrje.

Votimi për punimin më të mirë përfundoj… (24:00)

Të nderuar vizitues votimi për punimin më të mirë përfundoj.
Mbas numërimit të votave, do të shpallet fituesi, pra punimi i cili mori më së shumti vota.

Fituesi do të shpërblehet me një dhuratë modeste të cilën e jep “Shoqata Atdhetare Malësia e Madhe” nga Michigan-i SHBA.

Falënderojmë të gjithë ata që dërguan punimet e veta, votuesit dhe posaçërisht Shoqatën Malësia e Madhe e cila u përgjigj pozitivisht, si sponsor i kësaj gare.

kliko për t’a zmadhuar
Anton Pllumja - punimi
Autori 1: Anton Pllumaj
përshkrimi: Dardaleci 4 metra i gjatë


Autorët 2: Ariani dhe Doni
përshkrimi: Ariani dhe Dioni


Autorët 3: Martin,Anton,Mirash dhe Marjan Dukaj
përshkrimi: Basketbollisti


Autorët 4: Nuki dhe Drita
përshkrimi: Malësori i bardhë


Autori 5: Marko Kaljaj
përshkrimi: Gruaja e Dardalecit


Autori 6: Viktor dhe Albert
përshkrimi: Dardaleci pastrues


Autori 7: Adnan Gjokaj
përshkrimi: Dardaleci i thjeshtë


Autori 8: Margarita Gojçaj
përshkrimi: Dardaleci “Frajerica”


Autoret 9: Maja Gojçaj & Irena Memçaj
përshkrimi: Bihteri


Autorët 10: Fiorela & Arianit Gojçaj
përshkrimi: Dardaleci Akrobat


Autorët 11: Nik & Andrej Ivezaj
përshkrimi: Dardaleci i thjeshtë


Autorët 12: Mirella & Amir Gjokaj
përshkrimi: Dardaleci me familje


Autorja 14: Fiorela Gojçaj
përshkrimi: Arma më e rrezikshme për Dardalecin


Autori 15: Arianit Gojçaj
përshkrimi: Biçiklisti