Foto-Video reportazh nga bora në Malësi

Tuz – Malësi (02 Shkurt 2012) – Edhe pse shumë rrugë në Malësi pothuajse ishin të bllokuara dhe qarkullimi ishte shumë i vështirësuar, arritëm të dalim në teren dhe përgatitem një Video/Foto reportazh ku mund të shihni se si u duktë Malësia sot. /Malesia.Org/

FOTOGRAFITËVIDEO KOMENTOJE