Çmime rekorde të benzinës

Prej mbrëmë në mesnatë në Mal të Zi janë shtrenjtuar të gjitha llojet e derivateve kështu që çmimi i benzinës pa plumb euro-super 98 dhe 95 kanë arritur nivelin rekord.
Benzina eurosuper prej sot është 5 cent më i shtrenjtë, kurse nafta 3 centë.
Eurosuper 98 kushton 1,46 euro, kurse eurosuper 95 1,43 euro. Eurodizell prej sot kushton 1.31 cent për litër. /Malesia.Org/

KOMENTOJE