Njoftim: Orë përkujtimore për të ndjerin Akademik dr. Tomë Berisha në New York

Lajmrojme Komunitetin Shqiptare te New York-ut me rrethe se:
Fondi Humanitare Malesia dhe Shoqata Dede Gjon Luli organizojne ore perkujtimore per te ndjerin Profesor Dr. Tome Berisha.
Kjo ceremoni nderimi per Tome Berishen do te mbahet diten e Shtune me 14 Prill 2012, ne Royal Regency Hotel, 165 Tuckahoe Road, Yonkers NY 10710, duke filluar ne ora 12 te dites.
Veprimtaria atdhetare, akademike dhe ushtarake e personalitetit te larte si ishte Tome Berisha meriton nderimin e te gjithe shqiptareve.

Per informata me te hollesishme mund te kontaktoni:

• Mark Berishaj 914-557-5010

• Sander Sinishtaj 917-531-5184

Mire se vine!