Shkarkohet Luigj Shkrela

Deputeti i PDS-së (DPS) Lugj Shkreli shkarkohet nga Këshilli gjyqësor i Malit të Zi dhe pritet që të zëvëndësohet nga një anëtar i ri nga radhët e PSD-së.

I menjëhershëm ka qene edhe reagimi i deputetit Shkrela i cili deklaroi se një gjë të tillë e ka mësuar vetë një orë para mbledhjes nga kryetari i Këshillit dhe se një gjë e tillë nuk ësht aspak e drejte, shkruan Vijesti.

“Kjo është e padrejtë. Nuk është njerëzore që Rastoder pranë një personi të gjallë dhe një vendimi “të gjallë” të propozoi një kandidat të ri”, ka thënë Shkrela duke kritikuar Krivokapiqin që së paku nuk e ka informuar se ai dëshiron që kandidati i PSD të marrë vendin e tij. /Ulqini Online/