Mbrëmje artistike me rastin e pervjetorit e lumturimit të Nënë Terezës dhe 100 Vjetorit të Pavarësisë

Shoqata kulturo-artistike “Dedë Gjon Luli” nga Malësia në bashkëpunim me “Unionin Artistik i Kombit Shqipëtarë” me rastin e përvjetorit të Lumturimit të Nënë Terezës si dhe në kuadër të 100 Vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë organizon mbrëmje artistike me 19 Tetor në ora 19:00 në QKI Malësia në Tuz.

Për më shumë informacione shikoni videon: