Urime festën e Kurban Bajramit

Shqiptarëve të besimit Islam urojmë që në familje tuaja tu përcjelli gjithmonë gëzimi i festës së Kurban Bajramit .
Urime!

MALESIA.ORG
___________________________

Këshilli Nacional i Shqiptarëve në Malin e Zi

URIM PËR FESTËN E KURBAN  BAJRAMIT

Të nderuar  besimtarë shqiptarë të fesë Islame!

Kam nderin që në  emrin tim  dhe  të gjithë anëtarëve të Këshillit Nacional të Shqiptarëve në Malin e Zi, të  uroj  të  gjithë Ju, besimtarë e  fesë  Islame,   festën e madhe të Kurban Bajramit.
Festa e Kurban Bajrami është një ndër  ditët  ma  të rëndësishme për besimtarët myslimanë, ditë e cila i kujton çdo besimtari, se sakrifica  është themeli i të gjitha të mirave njerëzore e kombëtare .

Ditët e kësaj feste janë ditë të cilat reflektojnë mirëkuptim, dashuri, respekt e tolerancë mes të afërmve,fqinjëve, miqëve e shokëve si dhe  mes të gjithë njerëzve në botë.

Sjelltë kjo festë në shtëpitë e shqiptarëve, paqe,gëzim e dashuri mes njëri tjetrit, në të mirë të shoqërisë dhe kombit që përfaqësojmë.

Zoti qoftë  gjithëmonë  me shqiptarët dhe i bekoftë  familjet  tona.

Kryetari,
Tahir Tahiri