Një Flamur në çdo shtëpi

Iniciativën, “Një Flamurë për çdo dritare” të lëvizjes politike Aleanca Kuq e Zi dhe grupit të tifozëve të kombëtares Tifozat kuq e Zi, këta të fundit të cilët këtë iniciative e nisen disa vite më parë, ta përkrahim edhe ne në Malësi.

Prandaj, me 28 Nëntor le të valëvisin Flamuri shqiptarë në çdo shtëpi shqiptare në Malësi.


Jeni të lutur që këtë grafikë, që e punuam enkas për promovimin e kësaj iniciativë, ta shpërndani nëpër faqet dhe rrjetet sociale tuaja. /Malesia.Org/