Shpalosja e flamujve në Deçiq (shikoni videon)

Aktiviteti i shpalosjes së flamujve kombëtarë në majën e Deçiqit, për nderë të 28 Nëntorit – Ditës së Flamurit dhe 100 Vjetorit të Shpalljes së Pavarësisë, i cili u mbajt me 24 Nëntor, tashmë mund ta shikoni në video e punuar nga TV Boin.

Falënderojmë Televizionin Boin për publikimin e aktivitetit dhe për përkrahjen e tyre të vazhdueshme. /Malesia.Org/