Karnavali “KORET” 2013 – Dita e Fëmijëve (foto+video)

Tuz, Malësi (10.02.2013) – Karnavalet “KORET” 2013, dita e tretë, ishte ajo si zakonisht dita më e bukur e karnavaleve pasi është dita e karnavaleve për të vegjlit.

Për dallim nga vitet tjera, kësaj radhe numri i ekipeve të vegjëlve ishte dukshëm më i vogël, që sipas organizatorëve shkaku është virusi i lisë që është përhapë tek fëmijët.

Këtë vit gjithsej konkurruan 6 ekipe, dhe ato ishin:

Tuzi me temën “E bukura dhe bisha”
Vulaj – “Koreman”
Vuksanlekaj 1 – “Spongebob”
Trieshi – “Trili dhe sekreti i krahëve”
Vuksanlekaj 2 – “Hello Kiti” dhe ekipi
Mali i Kakariqit me temën “Hiti i botës”

Sipas jurisë, vendi i parë i takoj ekipit të Tuzit, vendi i dytë ekipi i Trieshit kurse vëndi i tretë ekipit Vulaj.

/FOTOGRAFITË/

3 Comments

  1. zoti ju ruajte u rritshi me nder e me fate gjithher jeta juaj qofte me buzqeshje

Comments are closed.