Intervistë me veprimtarin shqiptar nga Gjermania, z.Nikollë Shabani

Në lidhjen më poshtë keni mundësi të shikoni një intervistë me veprimtarin shqiptar nga Ulqini, i cili është shumë aktiv në diasporën tonë në Europë , por edhe me kontakte të shumta në Tiranë, Prishtinë, Tetovë dhe ndër shqiptarët në Mal të Zi. Pa hyrë në vlerësime të intervistës ua rekomandojmë lexuesve tonë që ta shikojnë dhe vet të bindën se është fjala për një veprimtar që nuk kurrësen kohën dhe mundin për ti kontribuar çeshtjes kombëtare.

Intervista i është dhënë Televizionit shqiptar “Me shqiptarët e Amerikës “ në NY, respektivisht gazetarit Qazim Dodës, gjatë qëndrimit të z. Shabani në SHBA gjatë këtij muajit.
Albert Camaj