Probleme teknike, kërkojmë ndjesë

Portali Malesia.Org gjatë 48 orëve të fundit kishte pengesa teknike. Lexuesit, sidomos ata nga kontinenti i Evropës nuk patën mundësi të hapin portalin tonë.

Problemi tashmë u largua krejtësisht dhe duket se gjithçka funksionon në normale.
Në rast se ende ka lexues të cilët kanë problem me hapjen e portalit, nëse portali hapet pjesërisht apo hapet shumë ngadalë, ju lutëm të na shkruani në adresën: stafi@malesia.org duke sqaruar problemin dhe shkruani shtetin dhe qytetin nga ku lajmëroheni.

Stafi Malesia.Org kërkon ndjesë lexuesve për këtë problem, ndonjë komenti që mund të ketë humbur gjatë këtyre 48 orëve të fundit apo ndonjë emaili që eventualisht na keni dërguar. Ju lutemi që ta ridërgoni përsëri.

Me nderime dhe respekt,
MALESIA.ORG