1 Qershori Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve dhe Festa e Abetarës

OJQ “Koha Jonë” organizon edhe këtë vit për të gjithë fëmijët Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve dhe Festën e Abetarës. Ky aktivitet ishte paralajmëruar të mbahej ashtu si edhe vitin e kaluar në qendër të Tuzit, por për shkak të motit të paqëndrushëm kjo festë do të mbahet në QIK “Malësia” me 1 qershor në ora 17.00

OJQ “Koha Jonë” ka përgatitur bashkë me fëmijet një program të larmishëm dhe do të ketë shumë surpriza, kështu që mos mungoni.

OJQ Koha Jonë

Furra Tahiri