Talentet e rinj të “KF Malësia” nisën për Shtutgart (FOTO)

Tuz – Malësi (06.06.2013) – Futbollistët e vegjël të “KF Malësia” nga Tuzi, sot u nisën për në Shtutgart (Gjermani).

Ata do të marrin pjesë në turneun evropian të futbollit në mesin e 110 ekipeve nga krejt Evropa.

Talenteve të vegjël u dëshirojmë rrugë të mbarë, suksese dhe të kthehen shëndosh e mirë! /MALESIA.ORG/