“KF Malësia”, djaloshi nga Malësia në videon promovues të turneut (VIDEO)

KF Malësia në parakalim
“KF Malësia” në parakalim

Siç u kemi njoftuar më parë, vogëlushët e “KF Malësia” ishin pjesëmarrës të turneut evropian të futbollit në Shtutgard të Gjermanisë.

Turneu ka përfunduar, dhe tashme futbollistet tonë të vegjël janë në kthim për Malësi.

Një video promovuese e turneut është publikuar nga organizatorët e turneut, ku mund të shihni edhe djaloshin nga “KF Malësia” i cili thotë “… jam nga Malësia dhe e dua futbollin…”

Urojmë që të udhëtojnë mirë dhe të kthehen të gjithë shendosh e mirë në Malësi.

Kinder spielen für Kinder from racingmovieshd on Vimeo.