Xhevat Limani, aktor dhe themelues i Teatrit Shqiptar në SHBA flet për Skenderbeun (VIDEO)

Xhevat Limani, aktor dhe themelues i Teatrit Shqiptar në SHBA, flet për Skenderbeun.

Skenderbeu