Ndihmat financiare për Festivalin Mbarëkombetar “Rapsha 2013”

f-h-rapshaFondi Humanitar Rapsha

Në kuader të aktiviteteve dhe planprogramit vjetor të Fondit Humanitar Rapsha dhe në bashkëpunim me diasporën shqiptare në Detroit dhe New York, organizoj grumbullimin e ndihmes financiare për të perkrahur dhe ndihmuar Festivalin Folklorik Mbarëkombetar “Rapsha 2013” i cili do të mbahet në Vitojë, gjegjësisht Hot-Malësi e Madhe prej datës 16-19 gusht 2013.
Paraprakisht falenderojm të gjithë donatorët për kontributin e tyre.
Më posht do të publikojm listën e deritanishme të donatorëve nga Detroiti dhe New York-u.

Detroit:28 Korrik 2013.
Me nderime: FONDI HUMANITAR RAPSHA

P.S: Të gjithë të interesuarit për të kontribuar mund ti drejtohen Fondit Humanitar Rapsha në Detroit,kurse Lleshi Junçaj në New York
Tel:1845-893-4997 .

Lista e donatorëve

05.08.2013 – Listes i shtohen edhe: Shoqata Atdhetare Malesia e Madhe (Michigan) 1.000$, – Vasel Mirashi Smakaj 200$, – Nisho Pali Juncaj 100$, – Gjergj (Gaji) Kalaj 50$, – Luigj Gjokaj 100$, – Lulash Nike Palushaj 100$, – Zef Noshi Vucinaj 50$