Njoftim: Ditët e Letërsisë Shqipe – 2013 (Michigan, SHBA)

“Ditët e Letersisë Shqipe – 2013” do bëhën me datat 06 dhe 07 Dhjetor 2013

Me 6 Dhjetor pritja e krijuesve dhe darka e mireseardhjes në Kafe “ KUVENDI “ me fillim në oren 7:30 Pm deri ne oren 1:00 am

Diten e dielë me 7 Dhjetor 2013:

9 e 30 Kafja e mengjesit me te ftuarit

11:00 deri ne 4:00 takime promovuese dhe dreka ne sallen Gjergj Fishta te Kishes se Shen Palit

Ne kete kohe ftohen te gjithe krijuesit qe kane botime te ketij viti t’ia paraqesin librat e tyre, per promovim, ekspozim dhe shitje. Autoret duhet te lajmerohen para dates 01 Dhjetor 2013.

Ne kete kohe, si dhe ne mbremje ftohen te ekspozojne libra te vjeter nga bibliotekat personale te gjithe ata qe deshirojne te shesin pjese te tyre. E interesuar eshte edhe Biblioteka e Kishes se Shen Palit. ( Libra, gazeta, revista e botime te tjera )

Mbremja finalizuese do te jete nga ora 7:30 Pm deri ne 1:00 ne te njejten salle te Kishes se Shen Palit, ku do te kete darke me shqime dhe pije tradicionale e hyrja do te jete $50:00 dhe me ftesa.

Konkursi i vitit 2013 përfundon me datën 30 Nentor 2013.

Për realizimin e këtij aktiviteti të jenë këto komisione:

Komisioni  Organizativ:
Nevrus Nazarko, Kujtim Qafa, Luigj  Gjokaj, Gjeto Ivezaj dhe Mondi Rakaj

Juria e  konkursit:
Gjovalin Lumaj – kryetar,  Ruzhdi Gjokaj dhe Arben Dervishi

Moderatorët:
Ndue Gjekaj dhe Rafaela Kondi……..

Skenari: Gjovalin Lumaj
Realizimi teknik: Armando Shtiza

Shënim:
Pas datës 30 Nentor nuk pranohen materiale për konkursin

Kontakti dhe dergimi i materialeve për konkursin:
revistakuvendi@hotmail.com