Njoftim – Shoqata Patriotike “Malësia e Madhe-Nderi i Kombit”

Shoqata Patriotike “Malësia e Madhe-Nderi i Kombit” me rastin e promovimit të shoqatës dhe të 1 vjetorit të Urdhërit “Malësia e Madhe-Nderi i Kombit” dhënë nga Presidenti i Republikës së Shqipërisë z. Bujar Nishani, si dhe me rastin e festës së 28 Nëntorit, organizon aktivitetin e titulluar “Malësia e Madhe- Nderi i Kombit”.

Aktiviteti zhvillohet në Koplik (Malësi e Madhe) në restorantin “Kështjella Xhafaj” ditën e mërkurë, me 27.11.2013, në ora 09.

Jeni të mirëseardhur!

Me respekt,
Presidenti i Shoqatës
Sytki Ndrecaj