Fondi Humanitar “Malësia” – Mbrëmje argëtuese, rritje fondesh

Të dielën, me 8 dhjetor 2013, Fodni Humanitar “Malësia” organizon mbrëmje argëtuese e shoqëruar me muzikën e DJ MGK dhe Shoqërisë së tij për rritje fondesh.

Mbrëmja fillon në orën 6 (gjashtë) të mbrëmjes në Restorantin CIAO të pronarit Zef Gjelaj në adresën:
5 John R Albanese Pl, Eastchester, NY 10709.

Çdo kontribut i juaj është i madh dhe i mirëseardhur për Fondin Humanitar “Malësia” që tash 20 vjet pa ndërpre kryesisht është përcaktuar në ndihmën e studentëve malësorë.

Hyrja dhe gjitha të tjerat janë falas. Fondi Humanitar “Malësia” si përherë ju mirëpret dhe ju dëshiron mirëseardhje.

Ne Ju falënderojmë për përkrahjen tuaj të vazhduar!

Fondi Humanitarë “Malësia”