Besa fituese e ‘Kënga Magjike 2013’

Besa Kokëdhima me këngën  “Tatuazh në zemër” është fituese e festivalit të muzikës “Kënga Magjike” e këtij viti.

Çmimin e dytë e fitoi Ledina Çelo, kurse Endri dhe Stefi morën çmimin e tretë.