Dueti Toni & Amanda “Ty të dashuroj” (Video)

Ditë më parë në tregun muzikor doli kënga më e re, dueti i këngëtarit Toni Ujkaj dhe këngëtares Amanda Ujkaj.

Dueti është xhiruar në programin festiv të vitit të ri në televizionin Blue Sky nga Shqipëria.

Bashkëpunimi i ri i Tonit dhe Amandës “Ty të dashuroj” është pëlqyer mjaft nga publiku. Shikoni më poshtë: