Shoqata Atdhetare Malesia e Madhe ndanë bursat stundetore

malesia_e_madhe_logo01Shoqata Atdhetare Malesia e Madhe-Detroit, ne mbledhjen e saj te mbajtur  31/1/2014 beri perzgjedhjen e perfituesve te bursave studentore per vitin akademik 2013-2014.

Perfituan studentet te cilet nuk muaren burse nga FHM nga New Yorku ,ata me gjendje te veshtire ekonomike dhe  me dege deficitare.

Ne te ardhmen individet te cilet nuk kane emer dhe mbiemer qe i identifikon si shqiptare, nuk do te perfitojne burse nga ne,me qe nga ju pritet qe te jeni e ardhmja e Malesise, udherrefyes per te tjeret qe me krenari ta mbajne emrin shqipetar,kete e bejme per shkak te parimeve tona dhe te donatorve tone.
Ne mundemi t’ju mbulojme shpenzimet dhe nese ka pengesa mund t’ju angazhojme avokat.
Shpresojme se do te hasim ne mirkuptim!

Studentet qe u kualifikuane ;

Sandra Lekocaj-Prodhimtari bujqesore-Pg

Edona Lacaj -fak.ekonomik Tr

Anton Dedivanaj fak.juridik Shk

Marin Lulgjuraj -fak.ekonomik Shk

Kristjan Dukaj -fak.shkencave politike Pg

Bukurie Gjokaj-fak.ekonomik Pr

Behar Nikaj fak.ekonomik Pg

Kristjan Gjonaj fak.ekonomik Pg

Kristina Camaj fak.mesuesise Pg

Teuta Gjelaj fak. ekonomik Pg

Robert Gojcaj fak.mjeksise Tr

Donika Lulgjuraj fak.gj.letersi Shk

Shpresa Gjelaj fak.mesuesise Pg

Monika Berishaj sh.politike Pg

Afrodita Gojcaj fak.mesuesise Shk

Liridon Vulaj fak.drejtsise Pg

Martin Gjonaj fak.mesuesise Pg

Kristjan Lulgjuraj fak mjeksise Tr

Naida Gjokaj sh politike Pg

Merita dhe Tome Lucaj fak.psikologji Shk

Me kohe do te lajmeroheni per diten e shpernarjes.
Ju urojme te gjitheve suksese ne mesime dhe jete.

Shoqata  Atdhetare Malesia e madhe ,Detroit Mi.

info@malesiaemadhe.org