UDSH – Jo partive shqiptare, prej tani vetëm me DPS-në

UDSHKryesia e Unionit Demokratik të Shqiptarëve (UDSH) merr vendimin dhe largohet nga bisedimet me partitë shqiptare për formimin e pushtetit lokal në Ulqin, ka njoftuar sot lideri i kësaj partie Mehmet Zenka.

Për formimin e pushtetit lokal në Ulqin, në një konferencë për medie të UDSH-së u tha se kjo parti në të ardhmen do të zhvillojnë bisedime vetëm me DPS-në./MALESIA.ORG/