Paralajmërohen protesta në Malësi

protesta-FDI 28.12.2011Si shkak i kundërshtimit të propozim-ligjit i cili Komunën urbane të Tuzit do ta shndërrojnë në Komunë të Kryeqytetit dhe jo Komunë si të gjitha komunat tjera në Mal të Zi, Forumi Demokratik për Integrim ka ftuar qytetarët e Malësisë për organizimin e protestave paqësore kundër këtij statusi, shkruan gazeta Vijesti.

Ata thanë se do të bien dakord vetëm për modelin e vetëqeverisjes lokale që kanë të gjitha komunat tjetra në Mal të Zi. /MALESIA.ORG/